AMSTERDAM - Beyoncé Knowles heeft, sinds ze in april trouwde met Jay-Z, weinig losgelaten over het huwelijk. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Seventeen laat de 27-jarige zangeres voor het eerst wat details los.

Zo zegt Knowles dat ze nooit haast heeft gehad om met haar geliefde te trouwen. "Ik was achttien toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, negentien toen we wat kregen. We hadden geen haast", aldus de zangeres.

Knowles wilde eerst wat ouder zijn voordat ze een levenslange verbintenis aan zou gaan. "Voordat ik 25 werd, wilde ik nooit trouwen", zo legt ze uit. "Ik vond dat ik eerst mezelf moest leren kennen. Ik wilde eerst trots op mezelf kunnen zijn voordat ik dat wilde delen met iemand anders."

Van haar beroemde echtgenoot heeft ze vooral geleerd dat iedereen ook maar een mens is.

"Je kan nog zo mooi op de cover van een tijdschrift staan, je hebt nog steeds verdriet, je wordt nog steeds wel eens gekwetst en je bent nog steeds wel eens nerveus of bang. Je moet een persoon vinden met wie je ook de moeilijkere tijden kunt delen."

Ambitieus

In het interview zegt Knowles ook erg ambitieus te zijn. Zo bestudeert ze vaak haar eigen optredens om te kijken wat ze eraan kan verbeteren.

"Ik heb dagen dat ik op Youtube al mijn optredens bekijk. Ik luister naar mijn muziek en ik kijk goed naar de video's om uit te vinden hoe ik dingen beter kan doen."

Album

Knowles trouwde in april met muzikant/producer Jay-Z. Haar nieuwe album komt volgende week in Amerika uit.