Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin: Transsexueel Kelly vieze praatjes heeft, Tom 'La Paay' Sebastian helemaal geen beroemde dames mag opverven, Wendy haar Xander al helemaal lijkt te zijn vergeten en wie is Prinsesje Smit? Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Getsie, kelly

Kelly, de 'omgebouwde' vrouw uit Big Brother, doet nog steeds haar best om in the picture te blijven. Hier en daar duikt ze op op een party, gehuld in een kort rokje en strak truitje. Altijd leuk voor een foto, denken de fotografen dan, en zo blijft ze een beetje in de belangstelling. In de hoop op een tv-baantje natuurlijk, maar dat is nog niet gebeurd. Een paar weken geleden mocht ze opdraven in de rubriek 'Naar het strand met' in Party. Een grappige rubriek waarin Bekende Nederlanders hun strandtas moeten uitpakken. Deze week zien we strandtas van Oma Mary Borsato (3 bikini's voor één dag), we snuffelden als eens in de beachbag van Gerard Joling (geen strakke zwemslip, ook al zou je die wel verwachten). In Kelly's tas zit -naast een scala aan lotionnetjes- ook altijd een flesje glijmiddel. Want, zo liet ze weten 'als niet echte vrouw gaat 'het' niet zonder'. Ze was ooit met een jongen op het strand en het ging er vurig aan toe. Maar tot 'de daad' kwam het niet, want ze had haar glijmiddel niet bij zich. Getsiederrie, wat een smerig verhaaltje vonden we dat. Dat soort details willen we helemaal niet weten van dat mens! Nu laat ze in Party weten dat ze op 'groot geschapen heren' valt. Zo bitste ze een kleine meneer ooit toe dat 'wat jij daar hebt hangen is minder dan wat ik ooit liet weghalen'. Ai, letterlijk en figuurlijk lullig als zoiets tegen je wordt gezegd!

Tom WHO?

In de Privé een grappig stuk over de 'topvisagist' van Patricia Paay, Tom Sebastian. Ze nam hem mee uit Amerika naar Nederland om daar haar make-upmerk La paay te promoten. De langgelokte visagist -die eigenlijk gewoon Tom Kraaykamp heet- mag graag snoeven over alle beroemde Amerikaanse beauty's die hij daar onderhanden heeft genomen. Vooral over Ivana Trump raakt hij niet uitgesproken. 'Altijd als ik in de VS ben, doe ik haar make-up' roept hij regelmatig. Dat wilde Privé wel eens effe checken. Een verslaggever die Ivana sprak, liet haar een foto van Tom Sebastian zien. 'Tom Who?' vraagt ze, zonder enig teken van herkenning te vertonen. Als de verslaggever haar zegt dat dit haar eigen visagist is, wordt ze boos. 'Ik doe altijd mijn eigen make-up' snibt ze 'Wat denkt The Bastard wel niet wie hij is dat te beweren?'. Oeioeioei, nu hangt Tom, want privé heeft hem natuurlijk om opheldering gevraagd. En die kan hij niet geven. Hij heeft ooit één keertje Ivana Trump mogen opmaken en teert nu nog steeds op dat ene, kleine succesje. Maar we kunnen het verhaal natuurlijk ook anders uitleggen. Ivana Trump kan ook zo ijdel zijn dat ze beweert haar eigen make-up te doen, terwijl ze wèl altijd door een visagist wordt opgemaakt. Maar dat gaat ze dan uit ijdelheid natuurlijk niet toegeven. Hoe dan ook: Tom 'La Paay' Sebastian valt pijnlijk door de mand.

Wendy weet van Wanten

Al enige tijd wordt gerept over een nieuwe lover voor Wendy van Dijk. Ze zou het 'doen' met een fysiotherapeut genaamd Camiel. Een leuke vent, goed gebouwd, lekker koppie. En natuurlijk goed in masseren, da's ook nooit weg. Maar het blijkt allemaal helemaal niet waar te zijn. Want Camiel is niet de gelukkige, maar een ander. Een jongen uit Amerika, die Wendy al heeft leren kennen vlak nadat het uit was met Xander. Het is een Fransman, Sebastian, die woont in New York. Privé betrapte de blondine toen de torteltjes in de stad aan het rondtoeren waren. Wendy liet zich door haar nieuwe lover in zijn open Porsche rondrijden en genoot zichtbaar. Ze geeft dan ook eerlijk toe dat ze weer verliefd is. Wel onhandig, een vriend in het buitenland, zegt ze erbij, want gezien haar werk kan ze hem niet zomaar achterna komen. Maar af en toe een weekeindje (zonder baby Sem, in dit geval) is natuurlijk goed te doen. Ze valt duidelijk op knappe donkere jongens want ook deze 'amant' is beslist niet onaardig om te zien. Hopelijk is zijn echtelijke trouw ook niet onaardig, want van vreemdgaan heeft Wendy haar buik wel vol.

Prinses Smit

Het verleden van de verloofde van prins Friso was al uitgebreid doorgespit, maar Story heeft weer een nieuw feitje. We wisten al dat ze een foute verloofde heeft gehad en dat Mabel's echte vader is overleden en dat ze de achternaam van haar nieuwe vader heeft aangenomen. Daarom heet ze Mabel Wisse Smit en niet Mabel Los, wat natuurlijk veel eenvoudiger klinkt. Een dubbele achternaam is nooit weg in hogere kringen. Maar nu blijkt dat de familie van stiefpappa gewoon Smit heet. Opa heette Wisse met z'n voornaam, maar vroeg naamsverandering aan. Toen werd het Wisse Smit en sindsdien voert de familie die dubbele naam. Helemaal geen oude, aristocratische familie dus, die Wisse Smitjes, laat staan dat ze van adel zijn!! Dus alweer een burgerprinsesje voor de laatste vrijgezelle prins. En Beatrix maar haar hele leven haar best doen om adellijke dames aan haar zoons te koppelen. Nu heeft ze een Prinses Petra die haar voornaam niet sjiek genoeg vond en zich Laurentien ging noemen, een prinses Maxima wiens vader een dubieus verleden heeft en een prinses Smit, wiens stiefvader zichzelf mooier voordeed dan hij was en wiens dochter zich Wisse Smit noemt. Beatrix' missie is dus niet echt helemaal geslaagd te noemen.