AMSTERDAM - Rebecca Loos weet hoe ze de aandacht rondom haar persoon moet vasthouden. Gewoon heel veel, om niet te zeggen alleen maar, over seks praten.

Zo ventileerde Rebecca eerder al haar mening over de bedprestaties van David Beckham (hij verdient een 'dikke acht') en informeerde ze het publiek over haar gewoonte liefst zoveel mogelijk naakt rond te lopen.

Tegen Now Magazine doet Rebecca woensdag de volgende persoonlijke ontboezeming. "Ik ben dol op seks en heb een heleboel seksuele energie," aldus de rondborstige Rebecca. "Maar dat betekent niet dat ik zoveel seks heb als ik zou willen."

Kinky

In het zeldzame geval dat Rebecca tussen de lakens belandt, gaat het er 'traditioneel' aan toe. "Ik ben niet kinky," verklaart ze. "Ik zou willen zeggen dat ik behoorlijk klassiek ben als het op seks aankomt. Ik houd van één-op-één degelijke seks en heb dan ook nog nooit een trio gehad of me laten vastbinden."

Ook van leren kleding gaat Rebecca's hart niet sneller kloppen en zweepjes komen de slaapkamer vooralsnog niet in. "Ik heb nog nooit iets raars gedaan als dat. Misschien ooit, maar nu niet."

Oma

Over de reden achter de vele pikante fotoshoots die Loos achter de rug heeft is ze duidelijk. Ze zijn gemaakt met het oog op later. "Als ik oma ben wil ik naar de foto's kunnen kijken en denken, weet je nog toen mijn lichaam fantastisch was?"

En voor wie het nog niet wist: "Ik voel me erg op mijn gemak naakt. Ik ben altijd al een exhibitionist geweest. Als kind deed ik mijn kleren al uit voor homevideo's."