AMSTERDAM - Cristiano Ronaldo kan niet alleen erg goed voetballen, hij kan ook erg goed voor de spiegel staan. Dat beweert althans zijn ex-vriendin Nereida Gallardo.

De voetballer van Manchester United hanteert zelfs een schoonheidsritueel, waarbij met name zijn lichaam aandacht krijgt. Nereida, die met haar exotische voorkomen zelf ook de nodige schoonheidspunten scoort, beweert zelfs dat Ronaldo al zijn lichaamshaar verwijdert.

"Hij ziet zijn lichaam het liefst helemaal egaal en gebruikt daarvoor ontharingscrème," aldus Nereida tegen Now Magazine. Daarnaast zouden er tubes vochtinbrengende crèmes doorheen gaan. "Ieder deel van zijn lichaam wordt twee keer per dag ingesmeerd. Zijn huis hangt vol met spiegels, zodat hij ook als hij rondloopt nog naar zichzelf kan kijken."

Gebroken

Het 24-jarige model werd deze zomer per sms door Cristiano gedumpt. Haar hart was gebroken, maar dat weerhoudt haar er niet van stevige kritiek te uiten op haar ex. "Het is een lafaard, hij kon het niet eens in mijn gezicht zeggen."

Cristiano Ronaldo geobsedeerd door uiterlijk