AMSTERDAM - Madonna werd dit weekend gesignaleerd na afloop van een Kabbalabijeenkomst en de Queen of Pop zag er zacht gezegd niet gezond uit. Het lijkt erop dat de scheiding met Guy Ritchie zijn tol begint te eisen.

Madonna kondigde de ophanden zijnde scheiding vorige maand aan en heeft sindsdien geen goed woord meer over voor de man met wie ze ruim zeven jaar getrouwd was. Ook geruchten over woedetherapie die de popdiva uit pure noodzaak zou volgen, bewijzen dat de scheiding met Guy Ritchie Madonna allesbehalve onberoerd laat.

Terwijl Guy de ene na de andere avond tijdens kroegbezoekjes met vrienden gespot wordt, lijkt dat voor Madonna wel het laatste waar haar hoofd naar staat. De normaal zo fitte popdiva oogt zwak en mager en wekt het vermoeden haar achteruitgaande gezondheid te willen verbergen achter grote zonnebrillen en baseballpetjes.

Hoestbuien die de zangeres zou hebben, wakkeren het idee dat haar gezondheid tanende is, slechts aan.

Contrast

Dat Guy er intussen fantastisch uitziet, maakt het contrast in het nadeel van Madonna alleen maar groter. Een bron bevestigt tegenover de Hindustan Times dat de regisseur er ogenschijnlijk veel minder onder lijdt. "Hij ziet er beter uit dan ooit. Hij is vrolijk, amicaal met iedereen en begaan met zijn werk zoals altijd."

"Als je het niet zou weten, zou je nooit vermoeden dat hij zich in een scheiding bevindt. Het lijkt er eerder op dat hij opgelucht is dat het eindelijk uitgekomen is," aldus de bron.

Madonna bezoekt Kabbalacentrum