AMSTERDAM - Cupido en Jennifer Aniston hebben lange tijd op gespannen voet gestaan, maar die tijd lijkt voorbij. De lieftallige actrice is niet alleen terug bij John Mayer, maar zou zelfs proberen zwanger te worden.

Echt uit elkaar zijn John Mayer en Jennifer Aniston nooit geweest. Een week na de 'breuk' belden ze alweer iedere dag met elkaar en gezamenlijke verjaardagsfeestjes en New Yorkse shoptripjes volgden snel. Inmiddels lijkt het stel closer dan ooit. Ze zouden zelfs aan een baby werken, of beter gezegd: baby's.

Jennifer zou haar zinnen namelijk gezet hebben op een tweeling. More Magazine weet te melden dat Jennifer zelfs haar toevlucht zoekt in middelen die de kans op twee baby's doen vergroten. Zo zou ze extra yoga-lessen nemen en zichzelf een ander eetpatroon aangemeten hebben.

Cassavewortel

Een vriend van Jennifer weet er het fijne van. "Jen slikt folium zuren en neemt extra melk en rundvlees, alles in de hoop dat ze een tweeling krijgt. Ze eet zelfs cassavewortel, omdat vrouwen in Afrika dat eten en zij de gemiddeld de meeste tweelingen krijgen."

Mocht dit geluk Jennifer ten deel vallen, dan begeeft ze zich in ieder geval in goed gezelschap. Niet alleen ex-man Brad Pitt en Angelina Jolie kregen er een, maar ook Marcia Cross, Jennifer Lopez, Lisa Marie Prestley en Charlie Sheen hadden dubbel baby-geluk.