AMSTERDAM - De Britse popster Robbie Williams beweert aangerand te zijn tijdens de tweede show in de Amsterdamse Arena. Dit zegt hij in een interview met Engelse radio 1. De popster haalde tijdens het concert een mooie meid uit het publiek. Hij heeft daar nu veel spijt van.

"Ik haal wel vaker mensen uit het publiek op het podium. Soms zit er eentje tussen die zich al weken zich niet heeft gewassen. Dat is niet zo fijn. Maar ik had het naar mijn zin in de Arena en ik dacht: 'ik ga nu een mooie meid uitkiezen'."

Robbie koos Sabine Schipper uit. "Ze klom op het podium, deed haar armen om mij heen en duwde haar tong in mijn mond. Ze probeerde mijn vest kapot te scheuren, en ik maar doorzingen. Op een gegeven moment had ze mij in een houdgreep. Ik probeerde haar weg te duwen, maar ze zat al bovenop me. Ik wilde echt dat ze van me af ging, dus trok ik aan haar haar om het nog een beetje sexy te laten lijken."

Sabine heeft een hele andere versie van het gebeuren op de site van Sky Radio: "Na het derde nummer stond hij plotseling voor me, keek me aan en knikte. "Come on then," zei hij. Ik werd gek van binnen. Binnen no-time stond ik op het podium. Na een kort vreugdedansje van mij, pakte Rob mijn hand, trok me naar zich toe en pakte me vol op de mond. Wat ik nooit had durven dromen, werd nu werkelijkheid; we stonden gewoon te tongzoenen!" "..." "Ondertussen zoende hij in mijn nek en hield me stevig vast. Ik kon mijn handen niet van hem afhouden. Het leek een eeuwigheid te duren."

Luister hier naar het bewuste interview van Robbie Williams over Sabine. (Real Player)