AMSTERDAM - Actrice Fajah Lourens, die onlangs haar relatie met Daniël Surig verbrak, vond de beëindiging hiervan lastiger dan gedacht.

"Toen het in het nieuws kwam en ik toevallig op internet keek wat de reacties hierop waren, vond ik dat toch niet zo leuk", aldus de 27-jarige actrice.

"Ik werd ook gebeld door mijn ex dat ergens op internet stond dat ik alweer met een blonde vrouw zou hebben gezoend. Dat is natuurlijk niet waar."

Anders

Volgens de actrice, die samen met de 37-jarige Surig zoontje Shai heeft, is de relatie niet om iets speciaals verbroken. "Op een gegeven moment kwamen we erachter dat we alle twee iets anders willen in het leven."

"Ook bleek dat we zaken en privé niet goed gescheiden konden houden." De actrice en haar ex-vriend waren bezig samen een hotel in Amsterdam op te zetten.

Eigen ding

"Hij zei soms wel dat ik meer mijn eigen ding moest gaan doen. Maar ik vond het wel leuk om samen bezig te zijn."

"Nu het uit is denk ik wel van, wat moet ik nu gaan doen! Ik wil wel weer gaan acteren. Ik was laatst op de set van GTST en toen begon het toch wel weer een beetje te kriebelen. Maar ik wil me niet meer vijf dagen in de week vastleggen."

Delen

De zorg voor Shai gaan Lourens en Surig samen delen. "Dat komt helemaal goed. Aanstaand weekend ga ik met mijn dochter Irem naar Eurodisney, en dan is Shai de hele tijd bij hem." Lourens kreeg Irem (8) in een eerdere relatie.

Lourens werd vooral bekend door de rol van Yasmin Fuentes in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, die ze drie seizoenen vertolkte. Verder heeft ze gastrollen gespeeld in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf! De Serie.

Zingen

De actrice is tegenwoordig ook aan het zingen geslagen. "Ik heb samen met mijn broertje een single opgenomen en vond dat erg leuk. Ik ga nog een tweede liedje met hem maken, want het kan nog wel beter."