AMSTERDAM - Jennifer Hudson heeft maandag tijdens een begrafenisdienst voor genodigden in Chicago afscheid genomen van haar vermoorde moeder, broer en neefje. De actrice bracht enkele momenten door aan de kisten van haar broer Jason en haar neefje Julian.

Daarna boog ze voorover om haar moeder een afscheidskus te geven. Dat meldt de Chicago Tribune.

Tijdens de herdenkingsdienst namen onder anderen dominee Jesse Jackson en de burgemeester van Chicago het woord. Aan het eind zong American Idol 3-winnares Fantasia Barrino het gospelnummer 'Your grace and mercy'.

Koets

Tijdens het lied liep de zangeres, die Hudson leerde kennen toen beiden meededen aan de talentenjacht, door het gangpad naar Hudson en pakte haar hand. Na de dienst werden de lichamen met een koets naar de begraafplaats gebracht.

Hudsons moeder en broer werden anderhalve week geleden dood aangetroffen in het huis van de moeder in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van het 7-jarige neefje gevonden in een auto.

Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten. De politie arresteerde kort na de moorden de ex-man van Hudsons zus Julia. Hem is nog niets ten laste gelegd.

Familie Jennifer Hudson begraven