AMSTERDAM - Prins William laat het hart van Paris Hilton niet sneller kloppen. "Het is voor mij niet zo opwindend om met de toekomstige koning van Engeland om te gaan", vertelt de hotelerfgename aan News of the World.

"Ik reis de hele wereld over en ik ontmoet zo vaak royalty. Uiteindelijk zijn het allemaal gewoon mensen", zegt ze in een interview met de krant.

De 27-jarige Hilton, die momenteel in Londen is voor opnamen van de realitysoap 'My new British best friend', liep de oudste zoon van prins Charles vorige maand tegen het lijf in een hippe club in Londen.

Volgens Paris gedroeg William zich als een echte heer. "Hij wist alles van mijn show en waarom ik in Londen was", vertelt ze. Hij was erg lief en nuchter, net als Harry."

Paden

Het lijkt erop dat het niet de laatste keer is dat de paden van prins William en Hilton zich kruisen. Paris zou een nieuwe vriendin hebben gevonden in Chelsy Davy, de vriendin van prins Harry.

"We kunnen zo goed met elkaar opschieten", jubelt Hilton. "Ze is een stoere Zimbabwaanse en ik herken mezelf in haar. Ze is bloedmooi en kan erg goed omgaan met de constante media-aandacht. Ik houd zeker contact met haar, want ik denk dat we samen veel plezier kunnen beleven. Ze is helemaal mijn type."