AMSTERDAM - Regilio Tuur heeft er geen spijt van dat hij een glas jus d'orange over zijn ex-vriendin Josh heeft gegooid. De voormalig bokskampioen sluit niet dat dat hij zijn glas vaker zal leeggieten, zo zei hij donderdagochtend in het radioprogramma van Giel Beelen.

"Als jij me irriteert, gooi ik ook een glas over jou heen", zo zei hij tegen de dj, die Regilio op zijn kop had gegeven vanwege het incident dat maandag plaatsvond.

Beelen vroeg Regilio of het ook cola, zijn favoriete drankje, mocht zijn, maar de bokser gaf aan dat hij alleen sinaasappelsap en water drinkt.

Afspraak

In De Telegraaf zegt Regilio dat zijn ex-vriendin haar verdiende loon heeft gehad. "Toen we uit elkaar gingen, zouden we elkaar met rust laten. Maar die afspraak heeft Josh meerdere malen geschonden."

Regilio was een aantal jaar samen met Josh, maar afgelopen zomer kwam er een eind aan hun relatie. Kort daarna knoopte de bokser een relatie aan met Laura Zeeuwen, met wie hij in het verleden ook al eens samen was.

Wereldje

Volgens Regilio kan Veldhuizen het niet verkroppen dat hij nu weer een relatie heeft met een oude liefde. De bokser heeft daar geen boodschap aan, zo zegt hij. Volgens hem viel Jodh in de eerste instantie ook niet op hem, maar op "het wereldje waarin ik zit."

Mishandeling

Regilio werd in 2003 veroordeeld voor mishandeling van zijn ex-vriendin Pieternel. Eerder deed ex-vrouw Melinda al aangifte van mishandeling.