AMSTERDAM - Linda de Mol mag dan dolverliefd zijn op haar vriend Jeroen Rietbergen, samenwonen ziet ze nog niet zitten. De 44-jarige presentatrice vindt haar twee kinderen het belangrijkst en ziet op dit moment de noodzaak van samenwonen nog niet.

"Mensen denken dat we nog niet samenwonen omdat het te vroeg zou zijn. We gaan nu een klein jaar met elkaar om, maar dat vind ik zelf geen reden", zo zegt De Mol deze week in Story.

Zowel de presentatrice als Rietbergen, die muzikant is, hebben het druk met hun werk. "De tijd die ik daarna thuis ben, breng ik graag door met mijn kids."

Nerveus

De Mol is ontzettend blij dat haar vriend goed kan opschieten met haar kinderen Julian (11) en Noa (8). "Ik was dan ook best nerveus voor de dag dat ze elkaar zouden ontmoeten", aldus de presentatrice.

Inmiddels zijn de kinderen helemaal gewend aan de nieuwe geliefde van hun moeder, zo vertelt De Mol. "Ze zijn er helemaal aan gewend dat Jeroen een plekje in ons leven heeft. De kinderen lopen met hem weg en daar ben ik zo blij om."

Jonger

De Mol zegt weinig te merken van het feit dat Rietbergen zeven jaar jonger is. "We zitten in alles op hetzelfde niveau. Dat is ons vooral tijdens de vakanties duidelijk geworden."

De Mol zette vorig jaar een punt achter haar relatie met regisseur Sander Vahle, naar verluidt omdat hij een ander had. Niet heel veel later kreeg de presentatrice een relatie met Rietbergen, de ex van actrice Lieke van Lexmond.

Linda de Mol wil niet samenwonen