AMSTERDAM - Guy Ritchie is van plan een onthullende film te maken over zijn relatie met Madonna. De Britse regisseur is vastbesloten zijn kant van het verhaal te laten horen.

"Guy denkt dat veel mensen niet zouden geloven wat er binnen hun huwelijk allemaal gebeurd is. Hij vindt dat er een fantastische film noir van te maken is", zo meldt een betrouwbare bron aan de Italiaanse editie van fashion glossy Grazia.

Vrienden van het stel verwachten dat Madonna haar eigen carrière gaat gebruiken in de verbale oorlog die na de breuk tussen de twee is ontstaan. "Ik denk dat Guy geen zin heeft om dat allemaal gelaten over zich heen te laten komen", aldus de bron. "Guy wil niet als de enige schuldige afgeschilderd worden."

Deuk

Madonna is uiteraard niet bepaald blij met Ritchie's voornemen. Het imago van de superster liep een paar maanden geleden ook al een flinke deuk op toen haar broer, Christopher Ciccone, een onthullend boek publiceerde.

Volgens een andere vriend is Madonna erg gekwetst door alles wat er de laatste weken tussen haar en Ritchie gebeurd is. "Haar manier om daar mee om te gaan is om naar Guy uit te halen in de pers."

Madonna's biograaf, J. Randy Taraborrelli, beweert dat het duo "niet eens meer met elkaar praat en alleen nog communiceert via hun advocaten".