AMSTERDAM - Daphne Deckers mag dan bijna veertig zijn, het voormalige model straalt meer dan ooit tevoren. Deckers denkt wel te weten hoe dat komt: "Ik heb nooit gerookt en nog nooit een glas alcohol gedronken, en nu op mijn bijna veertigste, ga je dat zien."

Deckers, die de laatste tijd weer veelvuldig op de televisie te zien is geweest, zegt in weekblad Privé ook weer tijd voor zichzelf te nemen. Nadat haar twee kinderen geboren werden, schoot dat er volledig bij in, zo zegt ze.

"Ik ben twee keer in de week met een personal trainer gaan werken, waardoor ik niet alleen fitter en strakker werd, maar ook meer energie kreeg."

Jonger

Deckers is blij dat ze door haar deelname in de jury van Hollands Next Top Model ook weer kon laten zien dat ze nog steeds erg modieus is. "Opeens vonden mensen dat ik er jonger uitzag. Grappig hoe dat werkt."

Bonje

Aan plastische chirurgie denkt Deckers dan ook niet. Bovendien zou ze ruzie krijgen met haar man, voormalig toptennisser Richard Krajicek, als ze onder het mes zou gaan. "Ik zou echt bonje krijgen als ik me helemaal strak liet trekken."

Deckers presenteert momenteel het programma De Naakte Waarheid. Daarnaast schrijft ze boeken, columns en overweegt ze om een fitnessboek of -dvd uit te brengen. Verder presenteert ze een radioprogramma en mocht ze onlangs dekbedhoezen ontwerpen voor Muller textiel.