AMSTERDAM - Regilio Tuur heeft maandagavond een glas jus d'orange over zijn ex-vriendin Josh Veldhuizen gegooid. Het incident vond plaats tijdens de lancering van een glossy over powervrouwen in Noordwijk, zo meldt De Pers woensdag.

In het gratis dagblad vertelt de 22-jarige Veldhuizen dat de oud-bokser plotseling voor haar neus stond en een glas verse jus d'orange over haar kleding gooide. "Ik was sprakeloos", aldus het model. "Regilio rende meteen weg."

Volgens Veldhuizen, onder meer bekend van Project Catwalk, had haar ex-geliefde liever niet dat ze weer samen gesignaleerd werden. Snappen doet het model dat niet. "Ik dacht: we gedogen elkaar. We zijn volwassen mensen, toch?"

Kwetsen

Veldhuizen zette afgelopen zomer na drie jaar een punt achter haar relatie met de voormalige bokskampioen. "Ik heb me een lange tijd niet vertoond op feestjes en partijen om hem niet onnodig te kwetsen", zo zegt het model. De twee spraken elkaar sinds de breuk nog een aantal keer. "Daarna waren we niet meer 'on speaking terms'".

Veldhuizen dacht dat haar ex goed met de breuk omging. "Dacht ik", zo benadrukt ze. "Ik heb mijn best gedaan om dit goed af te handelen, maar die actie van maandag gaat mij echt te ver." Het model zegt het "ontzettend vernederend" te vinden dat Tuur zoiets in het openbaar doet.

Desondanks gunt ze haar voormalige geliefde nog steeds een rooskleurige toekomst. "Ik gun hem alle geluk van de wereld".

Mishandeling

Tuur werd in 2003 veroordeeld tot een celstraf nadat hij zijn toenmalige vriendin Pieternel had mishandeld. Ook zijn ex-vrouw Melinda deed jaren geleden aangifte van mishandeling. De bokser is deze week vertrokken naar New York om daar een carrière in de mode op te zetten.

Toekomst

In Story zegt Tuur deze week dat hij niet van plan is terug te keren naar Nederland. "In New York ligt mijn toekomst. Jaren geleden heb ik al in New York gewoond en ik voel me echt een New Yorker", zo zegt hij in het weekblad.

Regilio Tuur weer in opspraak