BERLIJN - Sylvie van der Vaart is niet perfect, schrijft de Duitse krant Bild. Het dagblad somt een aantal dingen op die de voetbalvrouw, die werkzaam is geweest als model, presentatrice, actrice en nu jurylid van het Duitse tv-programma Das Supertalent is, niet kan.

Ze kan niet dansen, niet zingen, niet koken en niet inparkeren, zo illustreert Bild aan de hand van uitspraken van Van der Vaart zelf.

Zo zegt ze: "Ik ben echt geen keukenprinses, koken is gewoonweg niet mijn ding. Gelukkig is Rafael niet zo'n man die verwacht dat zijn vrouw iedere avond voor hem kookt, hij is ook gelukkig als we sushi bestellen."

Auto

En over inparkeren meldt de Nederlandse, die een aantal jaar in Hamburg woonde omdat man Rafael daar voetbalde: "Rafael heeft de kleinste auto voor me gekocht die er is, een Mini, dus wat dat betreft ben ik de goedkoopste spelersvrouw ter wereld. Maar wees gerust, ik compenseer dat wel weer met mijn dure hobby: winkelen."

Bild bedoelt het allemaal niet vervelend, want de Duitsers lopen nog altijd weg met 'hun' Sylvie. De 30-jarige blondine heeft Hamburg echter wel de rug toegekeerd; man Rafael voetbalt tegenwoordig bij de Spaanse club Real Madrid.