WALSOORDEN - Lieke van Lexmond neemt plaats in de jury van de eerste verkiezing van de Pabo Babe 2008. Samen met een fotograaf en een trendwatcher bepaalt Lieke op 13 december welke dame zich de eerste Pabo Babe mag noemen.

Jennifer de Jong presenteert deze erotische missverkiezing, zo meldde het postorderbedrijf dat handelt in pikante lingerie en sexy accessoires maandag.

Het ontving 1788 inzendingen. Hieruit is een selectie gemaakt van 65 dames die zich in identieke lingerie op de website van het bedrijf presenteren.

Stemmen

Tot 1 december kan het publiek stemmen op de dames, waarna tien van hen doorgaan naar de finale op het dance evenement Fairytailicious op zaterdag 13 december in club Outland in Rotterdam.

Playboy

"Lieke is enorm enthousiast. Wij vonden dat ze hierbij moest zijn, omdat ze al twee keer in de Playboy heeft gestaan. Dat vond ze zelf ook.

De vakjury velt het uiteindelijke oordeel tijdens de verkiezingsavond. We hebben er alle vertrouwen in dat Lieke hier een goed oog voor zal hebben", aldus een woordvoerder van het postorderbedrijf.