Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: vakantiepret voor de koninklijke jongelui, vakantieverdriet voor Irene van de Laar, hoera: de buik van Maxima, blote Katja afgewezen en Gordon blijkt een ordinaire lellebel. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Lellebel

We kunnen het niet mooier maken dan het is, maar Gordon is niets meer of minder dan een lellebel. Zou hij elke keer met een nieuwe lover op de proppen komen om maar in de roddelbladen te komen? Of verslijt hij echt zo veel vriendjes? Toen hij net bekend werd als zanger had hij jarenlang een relatie met een vaste vriend. Tot groot verdriet van Gordon ging dat uit, maar al snel kwam vriendje Adriaan op de proppen. Een tien jaar jonger golfleraartje, dat het reuze mooi vond om op Gordons succes mee te liften. Nog geen paar maanden na hun ontmoeting vroeg Gordon zijn Adriaan al ten huwelijk en natuurlijk werd het aanzoek in de bladen breed uitgemeten. Zeer kort erna werd de relatie echter verbroken, het huwelijk was van de baan. En weer iets later was het weer aan, toen weer uit, toen weer aan en nu sinds kort weer uit. Groot was de ontsteltenis van Gordon toen Adriaan het aanlegde met…een vrouw! Hij was zogenaamd dieptriest, maar werd onmiddellijk 'gespot' met een lekkere vent aan zijn zijde. Die zou hij opgepikt hebben via een tv-programma. De heer in kwestie bleek echter een groot vrouwenversierder. Weer wat later verscheen Gordon met een blonde Adonis op een party en nu presenteert hij ons alweer zijn nieuwste verovering. Een vent die hij heeft opgepikt op vakantie. Volgens Gordon is het nog pril, maar belooft het veel goeds. Ja, ja, dat verhaal kennen we. Gordon is niets anders dan een ordinaire lellebel met in elk stadje een ander schatje. Aan de andere kant: hij geniet lekker van het leven en wat let hem.

Oranjevakantie

Gezellig, de koninklijke familie is op vakantie. Natuurlijk met z'n allen, want ze klitten altijd bij elkaar. Uitvalsbasis is het Italiaanse strandhuis dat de familie bezit en het comfortabele jacht dat opa Bernhard heeft. Daar zien we prinses Petra Laurentien met haar dochtertje tutten op het dek. De bladen reppen allemaal over een tweede kind, maar in bikini vertoont ze nog geen spoor van zwangerschap. Neefje Pieter Christiaan was ook van de partij, met vriendin. Vast een keurig meisje, met dat paardenstaartje. Opa Bernhard maakte af en toe een zwemmertje -met zwemvest- en liep lekker met zijn ouwe blote bast in de zon. Oma Juliana zat waarschijnlijk gewoon thuis op Soestdijk met haar dagelijkse glaasje sherry en was zich er niet meer van bewust dat ze niet op vakantie was. Wie wel naar Italie was gekomen, was nicht Juliana. De knappe dochter van prinses Christina toerde op een scootertje door het Italiaanse stadje met achterop haar..schatje! Een knappe donkere jongen met halflang haar. Waarschijnlijk een artistiek type, anders was hij nooit voor de jonge Juliana gevallen. Want die is in haar drang om hip te zijn nogal doorgeslagen. Ze draagt een strandjurk model hobbezak met sixties-strepen, een 'Willempie' brommerhelm en haar zonnenbril komt uit de kast van haar zwaar bijziende moeder. Al met al ziet Juliana er uit als een sixties kopie van haar eigen moeder en -zonder onaardig te willen zijn- dat was op haar beurt nou niet bepaald moeders mooiste.

Buik!

Niet mee naar Italie waren Alexander en Maxima. Die hebben de laatste tijd zó veel tripjes gemaakt dat ze liever thuisbleven. Wel maakten ze een tochtje op hun boot De Groene Draeck. En ja hoor: daar is Maxi's buik. Als een echte zwangere moeke staat ze op de voorplecht: handen op de heupen en buik vooruit. Er is al duidelijk een bollinkje te zien, dus dat gaat goed. Wel ziet Maxima er vreemd uit. Ze draagt een soort keurig linnen broekpak en heeft een geklede hoed op. Je zou toch verwachten dat ze een lekkere spijkerbroek (met buikelastiek) aan zou doen op een boot. Maar waarschijnlijk wilde ze er patent uit zien voor alle fotografen. Hmmm, is niet helemaal gelukt volgens ons. Maar we zien haar buik, en daar gaat het per slot van rekening om!

Vakantieverdriet

We vroegen ons al af wat de knappe Irene van de Laar deed met die onknappe nieuwe vriend van haar. Maar ze bezwoor iedereen dat het haar niet om zijn geld te doen was (en blijkbaar ook niet om zijn uiterlijk). Toch is die relatie nu gestrand. Nu is ze, na Wessel van Diepen en deze René, weer alleen. Op vakantie op Ibiza probeert ze haar verdriet te vergeten. Maar als we het stuk lezen, valt ons iets vreemds op. Want René blijkt bij haar te zijn op Ibiza. Hoe zit dat? Het blijkt dat het stel 'als goede vrienden' uit elkaar is en het verdriet om de relatie niet zo diep zit. 'We waren er gewoon niet aan toe' laat Irene weten. René was pas kort bij zijn vrouw weg (niet om Irene, verzekerde hij ons) en Irene was nog niet lang gescheiden van Wessel (die een andere vriendin bleek te hebben). Irene en vriend hadden meer tijd voor zichzelf nodig en waren nog niet toe aan een relatie, laten ze weten. Irene verschijnt na haar vakantie gewoon weer als vaste medewerkster in het programma RTL-Boulevard.

Blote Katja geweigerd

Ze zullen zich voor hun hoofd hebben geslagen, de medewerkers van een blootblad. Party komt met het nieuwtje dat Katja als jong debuterend sterretje zichzelf als naaktmodel heeft aangeboden. Maar omdat ze 'maar' een soapie was in GTST, werd haar aanbod geweigerd. Nog datzelfde jaar rees Katja's ster hemeltjehoog en lagen de bladen in de rij om haar te mogen fotograferen. Maar toen wilde Katja niet meer, het zou niet bevorderlijk zijn voor haar carriere. Verstandig, want jaren later kreeg ze waarschijnlijk het tienvoudige van wat ze toen zou hebben gekregen voor haar blootfoto's. O, o, o wat zullen ze een spijt hebben gehad op de redactie van Playboy! Katja is zelf inmiddels zo overtuigd van haar schoonheid dat ze zich alleen nog vertoont in nietsverhullende mini-kleertjes die niets te raden overlaten. Dus zou je haast denken dat die reportage in Playboy als 'Thera' uit de film weinig had toe te voegen aan wat we al op foto's in de bladen van haar lichaam hadden mogen zien. Behalve dan haar hele borsten, in plaats van het driekwart stuk siliconen dat ze steeds te pas en te onpas uit haar bloesjes laat piepen.