AMSTERDAM - Madonna heeft wederom toevlucht gezocht in het Kabbalageloof. Dit keer omdat het de zangeres zou helpen haar woede onder controle te houden.

De scheiding tussen Madonna en Guy Ritchie gaat gepaard met de nodige emoties en vooral woede zou bij Madonna oververtegenwoordigd zijn. De financiële eisen die Ritchie bij de popdiva weggelegd heeft, zou hiervoor aanleiding zijn.

Een bron vertelt de Britse krant The Sun dat Madonna razend is omdat ze vindt dat niet hij maar 'juist zij bakken met geld toegeschoven zou moeten krijgen, omdat zij degene is die zich over de kop werkt'.

Ook het feit dat er smeuïge details over het huwelijkse leven van het paar gelekt zijn, zou Madonna tot waanzin drijven.

Adviseur

De 50-jarige zangeres was vrijdag in New York om een bezoek aan het Kabbalacentrum te brengen. Tegelijkertijd reisde er een adviseur van de Joodse filosofie met haar mee om ook onderweg de nodige Eerste Hulp bij Woedeaanvallen te kunnen bieden.

Madonna zou haar boosheid zo snel mogelijk achter zich willen laten omdat dit beter is voor de kinderen Lourdes (12), Rocco (8) en David (2). Bovendien kan zij volgens de Joodse leer pas haar werkelijke soulmate vinden als zij zich over haar kwaadheid heen zet.

Madonna bezoekt Kabbalacentrum