AMSTERDAM - Mandy Moore is weer samen met DJ AM, met wie zij vorig jaar een korte relatie had. Sinds het vliegtuigongeluk dat de twee samen doormaakten, zou de liefde weer zijn opgebloeid.

De 35-jarige Adam Goldstein, zoals de dj heet, raakte een maand geleden zwaargewond toen een privévliegtuigje, waarin ook onder anderen Travis Barker zat, kort na de start crashte.

Hij kon op eigen kracht uit het vliegtuig komen, maar liep brandwonden op aan hoofd en handen. Barker heeft brandwonden over een groot deel van zijn lichaam. De vier andere inzittenden van het vliegtuig overleefden de crash niet.

Gespot

Vlak na de crash haastte de 24-jarige actrice zich naar het ziekenhuis waar Goldstein was opgenomen. De twee zouden elkaar sindsdien regelmatig zien. Vorige week werd het stel gespot in Beverly Hills. "Hij hield haar hand vast en ze wreven elkaar over de rug", laat een getuige weten aan het tijdschrift Us Weekly.

Goldstein was eerder verloofd met Nicole Richie, terwijl Moore relaties had met acteur Zach Braff en tennisser Andy Roddick.