Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Tatjana's vrienden nog rechtop staan, de liefde tussen Waldemar en Sophie niet meer brandt, Maxima een bazig typetje is, de budgetborrel van Natasja en dat Katja en Thijs hun huwelijk verzuipen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Vrolijke vrienden

Zangeres en calendar-girl Tatjana mag dan al in de 40 zijn, haar 'vrienden' staan nog fier overeind. In Party meldt ze dat ze niet te lang zal wachten met een nieuwe kalender. 'Ik mag wel haast gaan maken,' grapt de blondine over haar pronte boezem. Om het geld hoeft ze het niet te doen. Sinds ze miljonair Ronny Rosenbaum (dat is géén artiestennaam) heeft gestrikt, leeft ze in luxe.

En mocht die kalender er toch komen, dan heeft ze een oplossing tegen hangborsten. 'Ach, mochten die vrienden hun oren laten hangen, dan ga ik gewoon op mijn handen staan tijdens de fotosessie'.

Streng!

Bij Alex en Maxima heeft zij thuis de broek aan. Maxi-mama bepaalt wat er gebeurt en anders krijg je de wind van voren! Dat staat althans in Weekend. Ze hebben een 'bron' die verklapt dat de prinses thuis behoorlijk bazig kan zijn. Doet het personeel op De Horsten iets verkeerd, dan zwaait er wat. Zij - en niet Willem-Alexander- beslist wat er wordt gegeten, wat de meisjes dragen en welke uitjes de familie onderneemt.

'Het lijkt al snel alsof je vriendinnen met haar bent' meldt de bron 'Maar dat is natuurlijk niet zo'. En dus zijn sommige personeelsleden bang voor de boze uitbarstingen van de prinses. Al was het maar omdat ze dan niet de jaarlijkse Kerstkaart van het Koninklijk gezin meer krijgen.

Gedoofde liefde?

Samen speelden ze in de film 'Brandende Liefde'. Maar hun eigen toneelstukje lijkt afgelopen. De relatie van acteur Waldemar Torenstra en BNN-presentatrice Sophie Hilbrand is volgens de bladen over. Of zit in elk geval in zwaar weer.

De aanleiding? Sophie verscheen niet op de filmpremière van Waldemar's film. Volgens hem zou ze die avond werken. En later verklaarde hij dat ze in 'joggingbroek op de bank hing'. Volgens de bladen is het een klare zaak: de twee jonge sterren zijn uit elkaar.

Idool Jim

Ken je'm nog: Idols Jim? De nieuwe James Dean met de mooie stem, vond men. Hij boert inmiddels goed als musicalster en heeft ook al een tijd vaste verkering. Maar ondertussen? In Weekend een verhaal over de telefoon van Jim. Zijn oude 06-nummer werd aan een andere klant gegeven en op dat nummer stromen de SMS'jes voor Jim nog binnen.

De zanger krijgt kusjes, wordt schatje genoemd en de diverse dames willen allemaal weer gauw contact met hem. Volgens het blad nam de zanger een nieuw nummer om van al deze oude vriendinnetjes af te zijn. Hij woont nu samen en heeft er geen behoefte meer aan. Maar ook denkt (of: hoopt) Weekend dat hij na deze publicatie thuis héél wat heeft uit te leggen aan zijn Bettina.

Budgetborrel

De Frogers zijn eindelijk op tv met hun 'Effe geen cent te makken'. In Privé vertelt Natasja wat we niet zien in het programma. Dat het stel een welkomstborrel organiseerde bijvoorbeeld. En dat ze daar 15 Euro voor te besteden hadden. Nu haalt René makkelijk voor 70 Euro aan hapjes bij de visboer, maar dat kon dus 'effe' niet.

Natas ontdekte dat je ook voor 5 euro een kratje huismerk bier kunt kopen. En goedkope chips van nog geen euro. Schalen had ze niet, dus dan maar de pannen op tafel. Al met al kostte het feest geen 15, maar 28 Euro. En moest de familie de volgende dag goedkope tosti's en een gebakken ei eten. En dan te bedenken dat ze in hun gewone leven waarschijnlijk peperdure catering inschakelen voor een simpele buurtborrel.

Verdriet verdrinken

Katja Schuurman houdt wel van een neut. Al drie keer werd ze opgepakt met drank op achter het stuur. En ook hubby Thijs Römer spoelt 'makkelijker een glas sterke drank weg dan water', volgens Party. De twee maakten samen de film 'Het wapen van Geldrop' en die is geflopt. Slechts honderd bezoekers trok de film de eerste week.

Het roddelblad denkt nu dat het echtpaar hun verdriet en frustratie gaat wegdrinken: 'Het is te hopen dat ze zónder de fles deze afgang het hoofd kunnen bieden'. Bemoedigend melden ze dat alle grote wereldsterren wel een flop op hun naam hebben staan. Maar dat Thijs zichzelf zes alcoholvrije weken per jaar oplegt om zijn drankgebruik binnen de perken te houden, baart het blad wel zorgen. 'Het wegspoelen van de artistieke kater is wel heel verleidelijk' meent het. 'Filmflop - huwelijksstrop' koppen ze dan ook.