AMSTERDAM - Angelina Jolie sluit niet uit dat ze ooit in het huwelijk treedt met haar geliefde Brad Pitt. De actrice hoeft zelf niet zo nodig te trouwen, maar als haar kinderen erom zouden vragen zou ze het zeker overwegen.

In de Italiaanse editie van het tijdschrift Vanity Fair zegt Jolie: "Onze kinderen zien een hoop films en misschien gaan ze ooit vragen stellen. Zoals: 'Waarom zijn Shrek en Fiona wel getrouwd en jullie niet?'"

De beroemde actrice sluit ook niet uit dat er een keer een dag komt dat ze stopt met acteren. "De kinderen hebben mijn prioriteit. Het is mogelijk dat ik vanaf nu minder films ga maken. Misschien stop ik wel helemaal."

Heldhaftiger

Volgens Jolie heeft het familieleven haar enorm veranderd. "Ik voel me nu veel heldhaftiger dan dat ik was toen ik nog een boze, jonge vrouw was."

Ze vervolgt: "Toen ik jonger was wist ik eigenlijk weinig van de wereld. Ik dacht alleen maar aan mezelf. Ik vond de echte Angelina op het moment dat ik uit mijn schulp kroop en anderen begon te helpen."

Jolie woont momenteel met haar gezin in Duitsland. Ze is momenteel druk bezig om haar nieuwe film 'Changeling' te promoten.

Angelina Jolie in Vanity Fair