AMSTERDAM - Het mag dan vier jaar geleden zijn dat Rebecca Loos een affaire had met David Beckham, de realityster praat er nog steeds graag over. Zo laat ze nu in het tijdschrift Zoo weten dat de voetballer een 8 of 8,5 krijgt voor zijn bedprestaties.

Volgens Loos hadden ze het destijds geweldig tussen de lakens. "Hij was goed in bed", zo zegt ze in het tijdschrift. Hij is zeer zelfverzekerd. Het is leuk als een man zelfvertrouwen heeft in de slaapkamer."

Over zijn vrouw heeft de 31-jarige Loos nog altijd geen goed woord over. Zo zegt ze Victoria de minst aantrekkelijke ster van de hele wereld te vinden.

Onthullen

Loos was in 2004 de persoonlijke assistente van Beckham. Ze wist bijna het huwelijk van de voetballer en zijn vrouw Victoria Beckham te ruïneren, door te onthullen dat ze een affaire had met Beckham.

De socialite heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan haar slippertjes met de wereldberoemde voetballer. Ze deed in talloze media haar verhaal. Loos verdient op dit moment haar brood met modellenwerk en televisiewerk.