AMSTERDAM - Popdiva Madonna mag dan miljoenen op de bank hebben, dat weerhoudt haar er niet van vriendendiensten gewoon in rekening te brengen.

Madonna is er het type niet naar geld over de balk te smijten, maar ze doet haar best dat imago op te tillen naar volgend niveau: dat van gierig.

Het huis van Madonna in Mayfair, Engeland, is uitgerust met een sportschool en vriendin modeontwerpster Stella McCartney maakte daar altijd dankbaar gebruik van. Totdat hier een prijskaartje aan bleek te hangen.

Een ingewijde vertelt de Daily Mail: "Madonna vroeg altijd alleen onkostenvergoeding, voor het schoonmaken en het onderhoud, maar de prijs bleef maar stijgen."

Ponden

"Stella en Gwyneth Paltrow, die ook van de sportschool gebruik maakt, kwamen erachter dat ze honderden ponden betaalden. Stella bood nog aan in kleding te betalen, maar Madonna wilde enkel cash."

"Gwyneth heeft nu besloten de pilates-studio in haar huis wat uit te breiden. Stella gaat haar eigen sportschool bouwen," aldus de bron. En mocht de nood echt aan de man zijn, dan kan er natuurlijk nog in het park gejogd worden.