AMSTERDAM - Travis Barker is dankbaar voor alle steun en hulp die hij krijgt bij het werken aan zijn herstel. "Ik tel nu de dagen tot ik kan vertrekken", schrijft de voormalige drummer van Blink-182 op zijn MySpace-blog.

"Ik kan niet wachten tot ik weer kan drummen met mijn zoon en weer kan fietsen met mijn dochter."

Barker en zijn vriend Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, raakten drie weken geleden zwaargewond bij een vliegtuigongeluk. Assistent Chris Baker en bodyguard Che Still kwamen om, net als de piloot en de co-piloot van het privé-toestel. "Ik zou alles opgeven om ze vandaag gezond en wel weer bij ons te hebben", aldus Barker. "Chris was mijn beste vriend en ik kan nooit in woorden uitdrukken hoe erg hij gemist zal worden. Che was ook een fantastisch persoon. Ik voel me vereerd dat ik hem in mijn leven heb gehad."

Geruchten

De 32-jarige drummer laat doorschemeren dat zijn relatie met zijn ex-vrouw Shanna Moakler niet zo hecht is als het lijkt. "Ondanks geruchten die jullie misschien via mijn ex-vrouw Shanna Moakler hebben gehoord, die ik overigens niet heb gezien sinds ik hier werd opgenomen, word ik prima verzorgd, zowel hier in Los Angeles als eerder in Georgia", schrijft hij.

Het herstel verloopt moeizaam. "Maandag ga ik voor de zevende keer onder het mes. Ik ben nu eindelijk in staat om alle vingers aan mijn rechterhand te bewegen."

De vegetarische drummer is weer begonnen met vlees eten, omdat de proteïnen zijn herstel zouden versnellen. "Als dat helpt om mij eerder thuis te krijgen zodat ik mijn kleintjes weer in de armen kan sluiten, is dat het allemaal waard."