AMSTERDAM - Arend Langenberg mag weer aan het werk. De 59-jarige nieuwslezer met de bekende stem kreeg eerder dit jaar te horen dat hij een gezwel bij zijn spijsverteringsorgaan had en een kwaadaardige tumor in zijn endeldarm.

De 59-jarige nieuwslezer van Sky Radio hoopte na een operatie snel weer aan het werk te kunnen, maar kreeg te kampen met complicaties. "Ik heb september geroepen", zei hij dinsdag in RTL Boulevard. "Maar dat was iets te voorbarig".

Hersteld

Langenberg is inmiddels hersteld. "Gelukkig heb ik positieve signalen uit het ziekenhuis mogen ontvangen", stelde hij. "Daar ben ik blij mee".

De voice-over gaat eerst van een vakantie genieten en zal daarna weer teksten voor diverse programma's inspreken, waaronder 'Peter R. de Vries, misdaadverslaggever'. "Vanaf nu kijk ik met veel begeerte weer naar de toekomst."

Langenberg

Langenberg begon zijn carrière in de jaren zeventig bij Radio Veronica. Naast zijn werk als nieuwslezer voor Sky Radio spreekt hij voice-overs in voor tv-programma's en reclames.