AMSTERDAM – Hoewel Brad Pitt en Angelina Jolie dolgelukkig zijn met hun gezin, betaalt het stel wel een prijs voor een huis vol kinderen.

Angelina Jolie is niet veel buitenshuis geweest sinds kind nummer vijf en zes werden geboren in mei, maar dat betekent allerminst dat zij en manlief Brad Pitt voldoende tijd voor elkaar hebben gehad. Dat meldt de Engelse Metro dinsdag.

De tweeling, Vivienne en Knox, zou het seksleven van het beroemde koppel zelfs volledig hebben doen verdwijnen.

Uitgeput

Volgens Angelina is het stel voortdurend uitgeput en als ze proberen wat tijd met elkaar door te brengen, is er altijd wel een kind dat roet in het eten gooit.

‘Als we de deur op slot doen, kloppen ze,’ zegt de gefrustreerde actrice. ‘En we proberen vaak om ’s avonds samen in bad te gaan, maar als de kinderen water horen, willen ze ook.’

Op de vraag of hun huidige drukke bestaan van enige invloed is op eventuele trouwplannen, antwoordt ze: “Dat moet je aan Brad vragen.”

Liefdevol

Hoewel een groot gezin hard werken is, geniet Angie er met volle teugen van. “Het is zo leuk,” zegt ze. “De kinderen sluiten prachtige vriendschappen met elkaar. Ze zijn een team en gaan erg liefdevol met de tweeling om.”

De laatste twee aanwinsten doen de gelukkige moeder zwijmelen: “Ze zijn zo lief. Ze liggen naast elkaar en ze lachen veel. Knox lijkt op Brad en is erg relaxed. Vivienne lijkt meer op mij, ze is wat luidruchtiger.”

Beperking

Dat het gezin zich niet zo gemakkelijk in de openbaarheid kan begeven, vindt Angelina jammer. “Ik voel me zo gezegend als ik ’s morgens wakker word met al mijn favoriete mensen om me heen, maar onze roem is wel een beperking. Ik zou willen dat we wat vaker gewoon over straat konden lopen om een ijsje te halen, zoals mijn moeder met mij deed.”

Angelina en Brad hebben naast Vivienne en Knox nog vier kinderen. Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) en Shiloh (2).