AMSTERDAM - Actrice Angelina Jolie heeft tijdens de première van haar nieuwe film 'The Changeling' een nieuwe tatoeage getoond: een die de lengte- en breedtegraden van de geboorteplek van haar tweeling weergeeft.

De 33-jarige actrice verscheen voor de eerste keer sinds de geboorte van de tweeling Vivienne Marcheline en Knox Leon in het openbaar. Zij werden begin juli via een keizersnede geboren in het ziekenhuis van het Franse plaatsje Lenval. Het sterrenkoppel adopteerde eerder Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3). In 2006 beviel Jolie van dochter Shiloh.

Geboorteplaatsen

De actrice heeft nu tatoeages van alle lengte - en breedtegraden van de geboorteplaatsen van haar kinderen op haar lichaam. Daarnaast heeft ze verschillende hebreeuwse, arabische en Cambodjaanse teksten op haar lijf.

Eastwood

Jolie was samen met haar Brad Pitt, met wie ze samen zes kinderen heeft, op de première van de film die geregisseerd werd door Clint Eastwood.

Volgens de regisseur heeft de actrice "heeft het mooiste gezicht van de hele planeet." Clint Eastwood heeft niets dan lof voor actrice Angelina Jolie.

"Ik heb het idee dat haar mooie gezicht haar soms belemmert, het is daardoor makkelijk te vergeten dat ze ook een geweldig talent is", aldus Eastwood.

Tatoeage Angelina Jolie