AMSTERDAM - Menig Hollywood-actrice zal het nooit willen toegeven, maar Cameron Diaz komt er openlijk voor uit: de blonde actrice is hartstikke verwend.

Diaz denkt zelfs dat haar gewenning om altijd haar zin te krijgen haar ervan weerhoudt te settelen. Dat meldt OK Magazine zondag.

De actrice, die momenteel een relatie heeft met model Paul Sculfor, maakt geen enkele haast om te trouwen en kinderen te krijgen. Liever stopt ze al haar energie in zichzelf. "Ik vind het erg moeilijk om me ergens aan te binden," zegt Diaz. "En dat ligt waarschijnlijk aan mijn gebrek aan discipline."

Probleem

"Eerlijk waar," vervolgt ze. "Ik ben gewoon een verwend nest. Ik ben gewend om altijd mijn zin te krijgen en ik weet zeker dat dat het probleem is."

Toch heeft ze niet helemaal vrede met haar eigen gedrag. "Ik ben ervan overtuigd dat ik hier ooit de prijs voor ga betalen, maar nu ben ik gelukkig."

Kinderwens

Toch heeft ze een kinderwens nog niet geheel naar het rijk der fabelen verbannen. "Iedereen verlangt op een bepaald punt in zijn leven naar dergelijke verantwoordelijkheden, maar voor mij geldt: nu nog niet. Op dit moment wil ik niet eens een hond."