Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story.

Met daarin deze week dat Lin en Goor te vaak op tv zijn, Yolanthe 'bitchy' is, het afgedragen feestjurkje, Bassie's babybedrog en het mutsige Hollywood leven van Daniëlle Oerlemans. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bitchy

Maar liefst 5 kinderen wil Yolanthe maken met haar Jan Smit. Het opvoeden wordt echter nog een klein probleempje. Voor het tv-programma 'Sterren voor de klas' moest de actrice de schooljuf uithangen. Met strakke hand regeerde ze het klaslokaal, volgens Story. Kids werden in de hoek en op de gang gezet. De jongelui vonden strenge Yo maar een 'bitch'.

'Kleine kinderen zitten altijd liever bij Jan dan bij mij' gaf de brunette meteen toe. Zou het komen omdat ze zelf uit een gezin van 8 kinderen komt? In de Cabau-Kasbergen 'Brady Bunch' was vroeger natuurlijk geen plaats voor brutale monden.

Party juicht haar gedrag toe, kinderen zijn juist gebaat bij een flink strenge opvoeding vinden ze. Dus Yo: spoel die pil door de wc en maak met Jan een 'liefdesbaby'. De zegen van de roddelbladen heb je alvast.

Bassie's baby

Privé smult van het gerucht dat clown Bassie (73) een kind verwekt zou hebben bij een jonge vrouw. NU.NL wist echter al te melden dat dit hele verhaal een reclamestunt is. Toen lag het blad al bij de drukker, dus de redactie is nu razend.

Met veel gespit in de archieven wisten ze twee pagina's te vullen over de bejaarde clown. Dat hij al bijna 50 jaar met zijn Coby is getrouwd, bijvoorbeeld. Dat ze samen met broer Adriaan en diens vrouw als acrobaten optraden in hun jonge jaren. Maar ook dat Bassie werd aangeklaagd omdat hij een jongetje mishandeld zou hebben (hij trok het knaapje aan zijn oor omdat de blaag aan Bassie's pruik trok) en dat zijn optredens zonder broer Adriaan flopten. Anyway: Privé is met open ogen in het hele verzinsel getuind en in dit geval is het 'Alles is voor Bassie'.

Tv-moe

De manager van Linda de Mol en Gordon is de Duitse Xenia Kasper. Ze waakt nauwlettend over het wel en wee van 'haar' sterren. Zelf schuwt ze de publiciteit ook niet. Sterker nog: ze lift lekker mee op hun succes. Ze schreef een pikant boekje over een vrouw met minnaar, weert de Botox niet en zo te zien zijn haar borsten ook een cupmaatje geholpen.

Om het succes van haar 'troetelsterren' te behouden zorgt ze ervoor dat Gordon en Linda niet té vaak op tv zijn. Het publiek zou maar op ze uitgekeken raken. Xenia baalt dan ook als op twee zenders tegelijk een show met Linda of Goor wordt uitgezonden, meldt Party. Als een 'Duitse Herder' bijt ze zich daarom vast in het tv-leven van haar pupillen. Niet in de laatste plaats om zelf ook wat graantjes van hun succes mee te pikken, vermoeden we.

Twéé halen…

De musical 'The Sound of Music' van Albert Verlinde beleefde zijn première. Tout BN was uitgenodigd. Helaas kwam slechts een mager aantal ook echt opdraven. Good Old 'kroepoekje' Sandra Reemer had wèl zin in een uitje en kleedde zich keurig volgens de dresscode. Sandra mag voor feestjes altijd uit de winkel van Addy van de Krommenacker lenen.

Ditmaal greep ze een schattig wit feestjurkje met rode en groene bloemetjes. Maar wat zien we? Eén pagina verder staat een foto van 'has been BN'ster' Pernille la Lau met exact hetzelfde paillettenjurkje! De twee dames kunnen zó in de rubriek 'Wie staat het beter'. Nogal slordig van Addy. En van Party, dat ze deze fashion faux pas niet opmerkten.

Mutsige moeder

Ha! Bericht uit Hollywood! Story heeft eens een belletje gepleegd met Daniëlle Oerlemans. Na het hals-over-de-kop vertrek van vriendin Estelle Gullit zit zij er maar eenzaam bij. Toch weet het blad 4 pagina's te vullen met non-informatie. Dat Daan zich vooral bezighoudt met de kids, bijvoorbeeld. En dat er nog aan hun huis wordt verbouwd. En dat ze tot haar spijt haar geliefde bakfiets niet kan gebruiken door de heuvels.

Geen glitter, geen glamour, geen jet-set leventje dus voor het gezin. Behalve dat Barbara Streisand en Cameron Diaz al zijn gespot in een restaurant. Gelukkig komt vriend Leco binnenkort logeren. Kan hij Daniëlle even bijpraten over what's hot and happening in het Gooi.