AMSTERDAM - Sacha Baron Cohen heeft donderdag op de Parijse Fashion Week stennis geschopt bij de modeshow van Stella McCartney. Zijn alter ego Bruno, een homoseksuele Oostenrijkse modeverslaggever, veroorzaakte aardig wat irritatie bij het publiek.

De Britse website van modeblad Vogue doet verslag van het geheel.

De Britse komiek stoorde de mensen om zich heen door keihard mee te klappen met de muziek. Ook duwde hij mensen op de rij voor hem opzij om beter zicht te krijgen op de catwalk. Bovendien besteedde hij de tijd die hij naar de show keek aan het zuigen op tampons.

Prada

Vorige week verstoorde Baron Cohen al meerdere modeshows tijdens de Fashion Week in Milaan. Zo stormde hij bij de modeshow van Iceberg de backstageruimte vol halfnaakte modellen binnen. Ook schreed hij onverwacht over de catwalk tijdens de show van Agatha Ruiz de la Prada.

De acteur, die eerder furore maakte met zijn typetjes Borat en Ali G., gebruikt de beelden van zijn acties tijdens de modeweken waarschijnlijk voor zijn nieuwe film.

'Bruno: delicious journeys through America for the purpose of making heterosexual males visibly uncomfortable in the presence of a gay foreigner' wordt op 15 mei in de Amerikaanse bioscopen verwacht.