AMSTERDAM - Fajah Lourens eet graag van twee walletjes. De actrice heeft meermaals seks gehad met zowel een man als een vrouw. "Ja, zo vaak", bulderde ze dinsdag in het TMF-programma Reaction.

Inmiddels doet ze het op seksueel gebied iets rustiger aan. "Nu ben ik er eventjes mee gestopt", zei ze tegen presentator Sascha Visser.

Gevraagd naar de grootste missers die ze in haar leven heeft begaan, wees Lourens direct naar haar tatoeage. "Toen ik 16 was, heb ik op mijn linkerschouder een duivel laten tatoeëren. Ik wilde eigenlijk een elfje, maar die hadden ze niet. Toen zei ik: doe die maar. Daar heb ik nu enorm veel spijt van."

Borstvergroting

Ook de borstvergroting die ze onderging als tiener pakte niet goed uit. "Toen ik 16 was wilde ik hele grote tieten hebben, dat vond ik fantastisch. Toen ik 19 was, kreeg ik mijn kleintje en gaf ik borstvoeding. Toen dat klaar was, dacht ik: nu wil ik er wel wat aan doen." Het resultaat kon haar niet gelukkig maken, waarop ze voor een borstverkleining koos. "Ik vond ze te groot en ordinair."

Lourens werd bekend door haar rol als Yasmin Fuentes in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze was tussen 2002 en 2005 in de soapserie te zien. Ze speelde gastrollen in de tv-series Costa en Kees & Co. Momenteel is ze te bewonderen op de cover van mannenblad FHM. Voor de fotoshoot werd ze naar Las Vegas gevlogen.