AMSTERDAM - Salma Hayek heeft dinsdag aan de arm van haar ex-verloofde Francois-Henri Pinault de modeshow van Balenciaga in Parijs bezocht. "Ze zagen er gelukkig uit", vertelt een medebezoeker aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 42-jarige Hayek kwam vorige week aan in Parijs, waar ze al meerdere keren gezien werd met haar vier jaar oudere ex-verloofde. Zo werd ze volgens bronnen voorgesteld aan de familie van Pinault en dronken ze donderdag samen thee in het chique Plaza-Athénée Hotel. Het weekend brachten ze samen met hun 1-jarige dochtertje Valentina door buiten de stad.

Drie weken geleden brachten de actrice en Pinault de geruchtenmachine op gang, toen ze samen een feestje bezochten in Los Angeles. Volgens getuigen waren ze onafscheidelijk op het feestje dat Stevie Wonder organiseerde voor diens 7-jarige zoontje Kailand.

Hayek, bekend van films als 'Desperado', 'Frida' en 'Bandidas', was ruim twee jaar samen met de steenrijke Franse zakenman. Ze verloofden zich in maart vorig jaar, maar eind juli maakte het stel bekend uit elkaar te zijn. Over de reden van de breuk wil het stel geen mededelingen doen.