Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Bassie (73) misschien toch vader

AMSTERDAM - Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, is nu toch bereid om een vaderschapstest te doen.
Door NU.nl/ANP

Dat heeft de clown ShowbiZnewZ.nl dinsdagochtend verteld. De 31-jarige Sandra K. uit Heerhugowaard beweert dat zij na een optreden van Bassie ruim acht maanden geleden zwanger is geraakt van hem.

Nadat Bassie de aantijgingen van Sandra afdeed als 'klinkklare onzin', is hij nu toch bereid de test te doen: "Mocht blijken dat ik inderdaad de vader van de baby ben dan zal ik het vanzelfsprekend liefhebben."

Onmogelijk

Toch lijkt het Bassie sterk dat hij de biologische vader van het kind is: "Volgens mij is het zelfs onmogelijk, maar wij zullen het over een maand zien."

Sandra K. is opgelucht met deze reactie: "Ik hoop dat het kind in goede gezondheid ter wereld komt en dat hij of zij de vader krijgt die het verdient."

Beide partijen hebben besloten om geen verdere mededelingen meer te doen in de media tot de vaderschapstest heeft plaatsgevonden.

Van slag

Wel maakte de clow bekend dat hij een optreden voor dinsdag op de kermis van het Amsterdamse Mercatorplein heeft afgezegd. Volgens kermisbaas Frans Stuy is de getrouwde clown van slag door recente geruchten.

Stuy voegt er aan toe dat Bassie vrijdag (19.00 uur) wel present is op het Mercatorplein. Hij hoopt dat de publicitaire storm dan weer enigszins is geluwd, aldus Stuy, die zichzelf een jarenlange vriend van Van Toor noemt.

Aanbevolen artikelen