MONTECITO - Heather Locklear is zaterdagmiddag gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. De Amerikaanse actrice werd in Santa Barbara van de weg gehaald nadat een getuige de politie had ingeschakeld vanwege haar roekeloze rijgedrag.

Agenten ontdekten dat de 47-jarige Locklear haar auto op een rijbaan van een snelweg had geparkeerd. De blondine werd meegenomen naar het bureau, waar ze werd getest op alcohol en drugs.

Volgens een politiewooordvoerder werd uitgesloten dat Locklear onder invloed van alcohol verkeerde, maar leek het erop dat ze onder invloed van medicijnen was. Enige tijd later is ze vrijgelaten.

Depressie

Locklear maakt moeilijke tijden door. In juni werd ze vier weken in een afkickkliniek opgenomen waar ze werd behandeld voor paniekaanvallen en een depressie.

In april belde een vriend het alarmnummer toen hij ten onrechte dacht dat Locklear een zelfmoordpoging had gedaan.

Huwelijk

De actrice, bekend van rollen in Dynasty, Melrose Place en Spin City, zag vorig jaar haar huwelijk met Bon Jovi-gitarist Richie Sambora op de klippen lopen. Het stel heeft een dochtertje, Ava Elizabeth.

Locklear kreeg het zwaar te verduren toen hij daarop een relatie aanknoopte met haar beste vriendin Denise Richards. Sambora werd in maart gearresteerd toen hij met drank op achter het stuur van zijn Hummer was geklommen.