AMSTERDAM – Slechts drie maanden na de bevalling van haar dochtertje Honor Marie, heeft Jessica Alba haar figuur alweer terug.

Tijdens een vakantie in Mexico werd de actrice op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze een middag aan het strand verblijft. De weinig verhullende bikini laat zien dat ze de overtollige zwangerschapskilo's al lang en breed van zich afgeschud heeft. Haar lichaam ziet er strak en perfect in vorm uit.

Eerder al kondigde Alba aan het extra gewicht snel kwijt te willen, ze voelde zich absoluut niet sexy tijdens de zwangerschap. Training Ramona Braganza is trots op zijn cliënte: "Jessica heeft in korte tijd waanzinnige resultaten geboekt. Ze is al 13 kilo kwijt."

Calorieën

De trainer, die een special plan heeft ontwikkeld voor de hardnekkige zwangerschapskilo's, vermeldt er wel bij dat ze er 'erg hard voor werkt'."Ze sport een uur per dag, vijf of zes dagen per week. Daarnaast volgt ze een streng dieet van slechts 1700 calorieën per dag."

Genie

Deze maand werd bekendgemaakt dat Jessica een wiskundig genie gaat spelen in de film 'Invisible'. Het wordt haar eerste film sinds de zwangerschap.