AMSTERDAM - De bewoners van de wijk Hampstead zijn wel wat gewend wat betreft wildefeestjes. De buurt wordt namelijk bevolkt door veel beroemdheden, zoalszangeres Sophie Ellis Bextor, televisiekok Jamie Oliver en voetballer ThierryHenry. Maar een ster maakt het zo bont dat het zelfs de bewoners van Hampsteadte gortig wordt. De buren van de voormalige Spice Girl Emma Bunton hebbengeklaagd over haar wilde feesten in de late uurtjes.

Dit mag misschien goed zijn voor het rock 'n roll-imago van de lieflijke BabySpice, maar de bewoners van haar buurt hebben het helemaal met haar gehad. Zeleggen veel geld neer om te wonen in deze wijk en willen niet 's nachts wakkerworden door het feestgedruis in huize Bunton.

De eigenaar van het appartementencomplex, waar Emma Bunton woont, gaat nu eenonderzoek instellen naar de gedragingen van Baby Spice. Bunton was vroegerpopulair bij haar medebewoners, maar de laatste tijd heeft ze het te bontgemaakt in deze gewilde buurt. Het is een komen en gaan van vrienden vanBunton, die tot in de late uurtjes luide muziek uit haar penthouse van 1,6miljoen pond laat schallen.