AMSTERDAM - Minnie Driver is vrijdag bevallen van een zoontje. Het jongetje heet Henry Story Driver, zo bevestigt haar woordvoerder dinsdag aan het tijdschrift People.

De 38-jarige actrice heeft nooit bekend willen maken wie de vader is. In juni liet ze slechts weten dat de vader betrokken zal zijn bij de opvoeding van het kind.

Amerikaanse media speculeerden de afgelopen tijd veelvuldig over de mogelijke identiteit van de onbekende vader. Zo viel onder meer de naam van muzikant Craig Zolezzi.

Fascinerend

Driver zei in een eerder interview dat ze ernaar uitziet veel tijd door te brengen met haar kind. "Het is enorm fascinerend om naar baby's te kijken. Het lijkt me geweldig om het leven door de ogen van mijn eigen kind te zien."

Ook wil Driver veel naar het strand met haar baby. "Ik hou van de oceaan en deze baby zal misschien eerder kunnen surfen en zwemmen dan lopen."

De Britse actrice had in het verleden relaties met acteurs Matt Damon en Josh Brolin en illusionist Criss Angel. Ze speelde in films als 'Good Will Hunting' en 'Hard Rain'.