Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Katja kids moet, Patrick Kluivert op hol sloeg, er herrie om de Oranje-hut is, Tooske's hubbie afzakt en hoe het zit het met de vierde Bauer-baby. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Wanneer is Katja Schuurman nou eindelijk eens zwanger? Party vraagt het zich maar weer eens af en flanst er een artikeltje over in elkaar. In het midden een foto van een dromerige Katja, er omheen kiekjes van al haar showbizz-collega's die wèl een kind hebben/krijgen.

Nance Coolen, Angela Schijf, Bridget, Tatum Dagelet, Froukje de Both, Kim-Liam, Jasmine Sendar, Renate Verbaan en recentelijk ook Chantal Janzen.

Dus waar blijft die langverwachte spruit van Katja en haar Thijs? 'Diep van binnen voelt de actrice zich triest, verdrietig en bedroefd' schrijft het blad. 'Dat het wiegje op zolder nog steeds leeg is, doet haar stilletjes pijn'. Naar Katja's commentaar wordt niet gevraagd, maar wat zou ze moeten antwoorden? Dat ze elke avond 'oefent' met Thijs? Dát zou pas echt een nieuwtje zijn.

Op hol

Voetballer Patrick Kluivert is helemaal ingeburgerd in het Gooise Laren. Daar woont zijn Rossana en terwijl ze op zoek zijn naar een nieuw, gezamenlijk huis, vertoeven ze er beiden. Patrick's drie zoons hadden zich er ingeschreven voor een hardloopwedstrijd voor het goede doel. En of pappa ook maar even mee wilde doen?

Rossana vertelt in Party trots dat Patrick eigenlijk 's middags naar zijn werk moest. 'Ik zei nog: als je hem snel loopt, kun je èn de marathon doen èn naar AZ'. En dus trok de voetballer een hip hardlooppakje aan, sprintte 5 kilometer in 23 minuten en vertrok daarna naar zijn voetbaltraining.

Niet bepaald gezellig voor de zoons. Die zagen hun vader voorbij stuiven en moesten zelf de hele afstand in hun eentje afleggen.

Herrie om hut

Italië was te gewoontjes en Maxima en Alexander willen daarom een vakantiehuis in Mozambique. Lijkt ons wat omslachtig, een hele dag vliegen voor een weekje strand, maar goed. Er is echter een hoop herrie ontstaan om de koninklijke hut. Het terrein zou een soort beschermd natuurgebied zijn waar niet gebouwd zou moeten worden, vinden tegenstanders.

Omdat de projectontwikkelaars èn nieuwe bewoners goede contacten hebben met de machthebbers in Mozambique, is de toestemming wel verleend. In Weekend vertelt een werknemer van het bouwbedrijf dat er '150 vies luxueuze vakantiehuizen' worden gebouwd. De topper is een huis van 2000 m2, met een slaapkamer van 300m2, van ruim 2 miljoen euro. Op grond die voor een schijntje van de oorspronkelijke bewoners is gekocht. En Maxima en Alex maar zeggen dat hun huis de lokale economie stimuleert.

Tooske's hubbie

Tooske en Bastiaan Ragas, lang niks van gehoord. Tooske is blijkbaar druk aan het moederen en Bastiaan sprokkelt de centjes binnen. Volgens Privé gaat het echter niet zo goed met de hubbie van Tooske. Was hij vroeger een gevierde boyband-zanger en scoorde hij hoofdrollen in musicals, tegenwoordig zingt hij andermans hits. Bastiaan werkt voor een dinnershow, 'Waar hij zijn geld moet verdienen met het zingen van smartlappen voor etende mensen'.

Ook zijn eigen geproduceerde CD's hebben weinig gedaan en werden zeker geen hits. 'Hij is een ster op zijn retour' meent Privé genadeloos. Het blad adviseert hem nog nèt niet om maar huisman te worden en Tooske uit werken te sturen, maar ver zitten ze er niet van af.

Bauer-baby nummer 4?

Story meet het breed uit op twee pagina's: '4e baby voor de Bauers!'. En ook: 'Frans vertelt het zélf'. Zou Maris inderdaad zwanger zijn? Het artikel lezende blijkt niks minder waar. De zanger en zijn vrouw willen best nog een laatste kans-kind, maar zo ver is het nog niet. 'Maris is nog niet zwanger, met de nadruk op nóg', meldt Frans.

Als er inderdaad nog een Bauer-baby komt, hoeft dat niet persé een meisje te zijn, meent Mariska. 'Als hij of zij maar gezond is'. Anyway: Story verheugt zich al op de beschuit met muisjes, maar Frans en zijn vrouw moeten eerst nog even 'aan het werk' voor de vlag uit kan.