AMSTERDAM - Lieke van Lexmond presenteert woensdag haar nieuwe Playboyfoto's, maar de website van het blootblad licht vrijdag al een tipje van de sluier op. De actrice reisde voor de fotoshoot af naar de Seychellen.

"Deze fotoshoot is veel persoonlijker, je ziet veel meer de Lieke die mijn vriendje ook ziet", zo liet Van Lexmond eerder weten.

Van Lexmond, die ook vorig jaar poseerde voor Playboy, wilde best nog een keer poseren, maar dan moest het wel anders worden dan de eerste reportage.

"Ik ben nog steeds heel trots op de vorige reportage, dus ik hoefde niet lang na te denken toen Playboy me vroeg voor deze shoot waarbij ik ook nog mijn eigen droomlocatie mocht uitkiezen."

Playboy-klassiekers

De hoofdredacteur van Playboy, Jan Heemskerk, is wederom verheugd over het resultaat. "Ik was al bijzonder gelukkig met de eerste reportage, maar deze shoot is zo mogelijk nóg sexier. Een mooie, naakte vrouw op een mooie, natuurlijke plek. Dat levert foto’s op die wat mij betreft nu al de geschiedenis in mogen gaan als echte Playboy-klassiekers."

Lieke van Lexmond