AMSTERDAM - Dat beroemdheden soms bizarre wensen hebben is bekend, maar Amy Winehouse maakt het wel heel bont. De verslaafde popster moet dit weekend op het Britse Bestival Festival optreden en eist dat er 48 flessen whiskey voor haar klaarstaan.

Volgens de Britse tabloid The Sun heeft de festivalorganisatie geschokt gereageerd. Winehouse zou de flessen Jack Daniels besteld hebben voor haarzelf en haar crew. De organisatie zegt nu bang te zijn dat dit tot problemen gaat leiden.

"Het is normaal dat artiesten verzoeken hebben op het gebied van eten en drinken, maar mevrouw Winehouse gaat wel heel ver met haar belachelijke aantal van 48 flessen whiskey", zo zegt een bron in de krant. "De zangeres en haar crew kunnen al die whiskey op geen enkele mogelijkheid samen opdrinken."

Afzeggen

De organisatie benadrukt dat ze erg blij zijn dat Winehouse op hun festival wil optreden, maar zeggen desondanks een plan op te gaan stellen, mocht de ster het optreden op het laatste moment afzeggen.

Als dat gebeurt zou dat zeker niet de eerste keer zijn. Winehouse heeft al vaker optredens op het laatste moment geannuleerd. Onlangs dreigde een Frans muziekfestival nog met juridische stappen omdat Winehouse, slechts enkele uren voordat ze het podium zou betreden, afzegde.