AMSTERDAM - Jennifer Lopez heeft haar man Marc Anthony om hulp gevraagd tijdens haar zwangerschap. "Ik was voor het eerst in mijn leven een keer egoïstisch."

De 39-jarige zangeres en actrice beviel een half jaar geleden van de tweeling Max en Emme. Lopez wilde optimaal van haar zwangerschap kunnen genieten, zo vertelt ze het tijdschrift Elle. "Ik wilde iedere dag alleen maar kunnen lachen."

Superwoman

Daarom schakelde ze de hulp van haar man in. "Ik vertelde Marc dat ik het altijd heerlijk vond om dingen voor hem te doen. En ik zei: Ik heb een tour afgerond, ik ben altijd een 'superwoman' geweest, maar nu heb ik het nodig dat je voor me gaat zorgen."

De zangeres wist overigens meteen wanneer ze zwanger was. "Ik was mijn haar en make-up aan het doen, en ineens voelde ik iets in m'n buik. Alsof er iets opbloeide, heel gek. Mijn visagist vroeg of er iets aan de hand was. Ik zei niets, maar ik wist dat ik op dat moment leven in me had."

Triathlon

Lopez is momenteel hard aan het trainen, omdat ze een triathlon wil gaan lopen in Malibu. Op haar weblog geeft ze tips voor aspirant-sporters die haar voorbeeld willen volgen.