AMSTERDAM - Gordon ventileert weer eens zijn ongezouten mening over een van zijn collega's. Ditmaal is het slachtoffer Henkjan Smits, die eerder zelf kritiek uitte op Gordon.

In zijn column in weekblad Privé spreekt Gordon van 'betweterige managers van het kaliber Henkjan Smits, die alles beter weten en zelf niets kunnen'.

Smits, de voorganger van Gordon in de jury van Idols bij RTL, is nu jurylid in de nieuwe talentenjacht Popstars op SBS 6.

"Ik heb me aan de schaamteloze kopie van Idols zitten ergeren", zegt Gordon, die niet onder de indruk is van de beoordelingen van de kandidaten door het 'non-talent' Smits.

Seth Gaaikema-grappen

De kritiek op Smits komt niet uit de lucht vallen. "Overal kon ik teruglezen dat hij vooral niet als Gordon uit de hoek wil komen met zijn onelinertjes en Seth Gaaikema-woordgrappen", verklaart Gordon.

Toch krijgt niets het humeur van de 40-jarige zanger stuk. "Zelfs het grijze weer van de laatste weken niet." De zanger is in zijn nopjes met het opnemen van zijn volgende maand te verschijnen album 'A song for you', grotendeels een coveralbum.