NOORDWIJK - Actrice Nicolette van Dam is door het tijdschrift Miljonair het meest gesignaleerd op feesten en partijen. Zij staat dan ook op nummer één van de nieuwe editie van de Miljonairs Most Invited Top 100.

Het is de lijst met Nederlanders die veelvuldig allerlei party's in den lande bezoeken. De Miljonairs Most Invited Top 100 werd door Miljonair gehuldigd tijdens The Summer Fair in Noordwijk.

In Miljonair magazine vertelt ze dat ze iedere dag wel een paar keer wordt uitgenodigd om een feestje bij te wonen. "Als ik niet kan laat ik dat altijd weten."

Energie

Toch houdt ze wel van een feestje. "Mijn werk vreet, maar geeft ook veel energie. Ik kan echt een adrenalinerush krijgen als ik ergens van de bühne afloop. Dan wil ik daarna dansen en springen tot diep in de nacht."

De top vijf van de lijst bestaat verder uit interieurgoeroe Erik Kuster (vorig jaar 17), Leco van Zadelhoff (16), Frans Molenaar (14) en Jan en Monique des Bouvrie, die vorig jaar nog stonden op de tweede plaats.

Top

Miljonairhoofdredacteur Onno Aerden stelt dat het behoorlijk beweegt aan de top van feestend Nederland. "Onze 'feestjury' turfde ook veel entrees voor mensen als Hanna Verboom, Rodrigo Otazu en - terug na haar zwangerschap - Irene van de Laar. Veelzijdige mensen die overal opduiken."

De lijst is opgedragen aan de onlangs overleden modeontwerper Percy Irausquin, die maandag in Oranjestad op Aruba werd begraven. Hij stond als 49ste op de lijst die dinsdag verschijnt in Miljonair.