NEW YORK - De mediaruzie tussen Lindsay Lohan en haar vader loopt steeds hoger op. Lohan zou 'de weg kwijt zijn' door de negatieve invloed van haar vriendin, de 31- jarige dj Samantha Ronson, vertelde vader Michael donderdag aan ABC News.

Michael Lohans uitspraken kwamen een dag nadat zijn 22-jarige dochter hem had gemaand zich niet langer met haar lesbische relatie te bemoeien. Hij zou zelf de weg kwijt zijn, omdat hij blijft volhouden dat Lindsay wordt gebruikt door haar eigen vriendin.

"Ik wil dat Lindsay in een goede omgeving is. Maar Samantha sleept haar naar nachtclubs waar ze veel drinkt. Samantha is een van de grootste problemen in haar leven", aldus haar vader.

"Ze verdient nu nog maar minder dan een miljoen dollar per film in plaats van zeven miljoen. Wie is er nu de weg kwijt?"

Beter

Of de vader van de actrice een punt heeft, is nog maar de vraag. Sinds Lindsay een relatie heeft met Samantha lijkt het juist een stuk beter te gaan met haar. De actrice, die vorig jaar meerdere keren in een afkickkliniek verbleef, komt de laatste maanden zelden meer negatief in het nieuws.

Lindsay en Samantha