AMSTERDAM - Jessica Simpson heeft de ware gevonden in haar vriend Tony Romo. "Ik heb hem zojuist nog gezegd dat hij de liefde van mijn leven is", zo zegt de zangeres in het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik heb dat nog nooit tegen iemand gezegd."

De 28-jarige Simpson, die nu bijna een jaar een relatie heeft met Romo, zegt gelukkiger te zijn dan ooit.

Mede om die reden heeft Simpson ook geen zin om nog contact te onderhouden met haar exen. De ster zegt haar telefoonnummer en e-mailadres te hebben veranderd, zodat ex-vriendjes geen contact met haar op kunnen nemen.

"Ik hoef de mensen die vroeger in mijn leven zijn geweest niet zo nodig meer te zien", zegt ze. "Ik heb er ook geen behoefte aan als ze contact met mij opnemen."

Volgens Simpson heeft Romo hetzelfde gedaan, maar niet op haar aandringen, benadrukt ze. "Ik ben geen jaloerse vriendin."

Rokkenjager

Romo stond, voordat hij een relatie kreeg met Simpson, enigszins bekend als rokkenjager. Hij had relaties met Britney Spears, Sophia Bush, Alli Sims en Carrie Underwood.

Zelfvertrouwen

Jessica Simpson was in het verleden getrouwd met Nick Lachey. Daarna kreeg ze een relatie met zanger John Mayer. De zangeres onthult dat ze kapot was van deze liefdesbreuk. "Ik moest er hard aan werken om weer zelfvertrouwen te krijgen."

Jessica Simpson