AMSTERDAM - Jennifer Aniston gaat deze herfst trouwen met haar geliefde John Mayer. "Ze is op een leeftijd waarbij ze niet meer alleen haar hart volgt, maar ook haar verstand gebruikt", laat een vriend van het stel in het Amerikaanse OK! Magazine weten.

De 39-jarige Aniston en haar negen jaar jongere liefje zijn sinds drie maanden onafscheidelijk. De liefde bloeide op toen Aniston in Miami verbleef voor opnamen van de komedie 'Marley & me' met Owen Wilson. "Ze passen perfect bij elkaar", vertelt de vriend.

De voorbereidingen lijken in een vergevorderd stadium. Friends-collega Courteney Cox wordt naar verluidt 'matron of honor' en haar dochter Coco wordt het bloemenmeisje. Het 4-jarige meisje is het petekind van Aniston.

Roddel

Volgens Anistons woordvoerder klopt er niets van het verhaal. "De roddel is compleet uit de lucht gegrepen", aldus de woordvoerder in Us Magazine. Geruchten over een zwangerschap, in de wereld geholpen door het tijdschrift Star, zijn ook onwaar.

Aniston was eerder getrouwd met acteur Brad Pitt, maar deze relatie liep in 2005, na ruim vier jaar, op de klippen. Pitt kreeg onlangs een tweeling met Angelina Jolie.