AMSTERDAM - Gerard Joling is benaderd om een filmvariant te maken op de televisieserie 'Joling & Gordon over de vloer'. Dat liet de zanger dinsdagmiddag weten tijdens de persmiddag voor zijn 'For your eyes only'-concerten in september.

De artiest, die momenteel druk bezig is met de voorbereidingen voor zijn concerten en de televisieprogramma's Wie ben ik en Popstars, zegt vereerd te zijn met het aanbod.

Joling heeft wel zo zijn twijfels over het succes van de film. "Ik vraag mij af of het niet te hoog gegrepen is", zegt de zanger. "Maar het streelt mijn ego. De mensen vinden het enig, dus zeg nooit nooit."

Serie

De serie was zeer populair, er werden in totaal drie seizoenen opgenomen. Joling ziet het best zitten nog een programma met Gordon op te nemen, maar over 'Joling & Gordon over de vloer' is de zanger kort: "We zijn inmiddels wel een beetje uitgehoereerd."

Eisen

Of de plannen voor de film uiteindelijk doorgezet worden is nog niet bekend. Joling heeft wel zo zijn eisen.

"Ze moeten wel met een enorm concept komen wat te hilarisch voor woorden is", stelt hij. "Maar we gaan eerst aan de slag met Popstars en Wie ben ik."