AMSTERDAM - Ashanti droomt van een groot gezin. Dat verklapt de r&b-zangeres in een interview aan de New York Post. "Ik wil tien kinderen", vertelt de 27-jarige zangeres.

Of haar vriend, rapper Nelly, ook uitkijkt naar een toekomst als vader van tien, blijkt niet uit het interview.

De familie van Ashanti is sceptisch over de grote kinderwens. "Mijn tantes zeggen: 'Wacht maar tot ze één baby heeft', en dat het aantal dan wel zal veranderen", vertelt de zangeres.

Zusje

Waar de donkere artieste het idee heeft opgedaan voor een groot gezin is niet duidelijk. Zelf is ze opgegroeid met één jonger zusje.

Afgezien van haar grootse plannen voor het moederschap is Ashanti haar huwelijk al 'aan het plannen' sinds ze klein is. "En het blijft steeds gedetailleerder worden", lacht ze. Alhoewel de geruchten gaan dat Ashanti en de 33-jarige Nelly al verloofd zijn, spreekt zij dit stellig tegen.

Strand

Toch gaan de plannen al ver. "Ik wil veel gasten", stelt de zangeres. "Ik ben een grote fan van het Caribische gebied, dus als ik niet in New York ga trouwen, dan doe ik het op het strand." Ashanti is geboren op Long Island. Zelf noemt ze het 'Strong Island', nu er volgens haar in dat deel van New York geen zwakke mensen wonen.

In Nederland is Ashanti vooral bekend van hits als 'Always on time', 'What's luv' en 'Foolish'.