AMSTERDAM - Belinda Meuldijk en haar vriend Thierry Duval gaan voorlopig nog niet trouwen. Hoewel Meuldijk sinds mei officieel gescheiden is van zanger Rob de Nijs en de weg voor een huwelijk dus vrij is, wil ze eerst even een periode van rust.

Dat vertelt Meuldijk dinsdag in De Telegraaf.

Vorig jaar op Valentijnsdag verraste Duval zijn geliefde met een huwelijksaanzoek in de krant. "Eigenlijk was dat al het ultieme moment", zo zegt Meuldijk nu. "Dat je wordt gevraagd en 'ja' zegt.

Een groot huwelijk zal het waarschijnlijk niet worden. Het koppel wil liever klein en ingetogen trouwen.

Woonruimte

Door de scheiding met De Nijs is Meuldijk nu wel genoodzaakt om een andere woonruimte te zoeken. "Met pijn in mijn hart, want in dit huis woon ik al vijfentwintig jaar. Maar door de scheiding zit er niets anders op."

Toch maakt het Meuldijk niet heel erg uit waar ze terecht komt. "Met Thierry kan ik de hele wereld aan", zo zegt ze in de krant. "Al moeten we in een kartonnen doos gaan wonen."

Rob de Nijs

Voordat Meuldijk Duval ontmoette, was ze ruim 23 jaar getrouwd met De Nijs. In 2005 werd bekend dat het koppel ging scheiden. Rob de Nijs stapte onlangs in het huwelijksbootje met Henriëtte Koetschruiter.